Furra Brazing ServicesFurra Brazing Services
Një nga specialisti i njohur i furres së furrave në Turqi për përbërës me shumë lidhje në Stainless Steel.
Divizioni i Trajtimit të Metaleve BalçıkDivizioni i Trajtimit të Metaleve Balçık
Një proces i lartë i trajtimit të nxehtësisë teknologjike që kryhet në pjesë nga një atmosferë me furrë e kontrolluar me kujdes duke rezultuar në një sipërfaqe të pastër, të qetë, pa shkallë të metaleve.
Shërbimet e Nxehtësisë së DiffuzionitShërbimet e Nxehtësisë së Diffuzionit
Nxehtësia e shpërndarjes së nikelit është shtresë nikeli më efektive për të siguruar nivelet më të larta të rezistencës ndaj korrozionit nëpërmjet metodës gjithsej të kapsulimit të platingut.

SHËRBIMET E TRAJTIMIT TË METALIT SINCE 2006 ..

Shërbimet e Brazing Furre, Bright ndreqim dhe Electroless Nikel Diffusion Veshje sipas Specifikimet teknike, kërkesat dhe kërkesat e klientëve tanë, si për Aplikimet Vendore dhe Industriale.

teknologjia metalike brenda
anëtarët e
TOP