Печки за лемење услугиПечки за лемење услуги
Еден од добро познатите специјалисти за лемење во Турција за мулти-споени компоненти од не'рѓосувачки челик.
Balçık дивизија за третман на металиBalçık дивизија за третман на метали
Високо технолошки процес на термичка обработка се изведува на деловите со внимателно контролирана атмосфера на печката која резултира со чиста, мазна, безмавна метална површина.
Никел дифузија слој услугиНикел дифузија слој услуги
Дифузната никелска облога е најефективниот слој од никел за да се обезбеди највисоко ниво на отпорност на корозија преку целокупната метода на енкапсулација на позлата.

УСЛУГИ ЗА МЕТАЛЕН ТРЕТМАН ОД 2006 ..

Услуги за пареа за лемење, за осветлување и електролизерско никелско дифузно нанесување според Техничките спецификации, барањата и барањата на нашите клиенти, и за домашни и индустриски апликации.

металната технологија внатре
членовите на
Топ